Publicat el 29/08/2022

La Mostra aplegarà una àmplia representació del teixit associatiu del municipi. Hi haurà activitats, tallers i exhibicions durant tot el dia, a la plaça Nova

 

 

 

La regidoria de Participació Ciutadana, amb el suport de l’ampli teixit associatiu d’Argentona, recuperarà el proper dissabte 10 de setembre la gran festa de l’associacionisme local amb una nova edició de la Mostra d’Entitats, que torna després de dos anys d’absència a causa de la crisi sanitària.
La plaça Nova esdevindrà el centre neuràlgic d’una intensa jornada en què les entitats s’instal·laran en estands al voltant de tot l’espai per donar a conèixer la seva tasca a la ciutadania i fer xarxa amb la resta d’entitats.
A la part central s’habilitarà un espai on, al llarg de tot el dia, aquelles associacions que ho vulguin, podran dur a terme activitats, tallers i exhibicions oberts a tot el públic assistent.

Horari de la Mostra:
Començarà a les 10:30 del matí i fins a les 14 hores, moment que es farà una pausa, tornarà a les 17 hores, i es reprendrà l’acció fins a les 8 del vespre.
En les properes setmanes es concretarà tota la programació prevista d’aquesta Mostra d’Entitats 2022.
Després de l’estiu, el setembre és un bon moment per recuperar l’activitat o iniciar-ne d’altres, i la Mostra d’Entitats esdevé un magnífic aparador per conèixer tota l’oferta cultural, social, esportiva i lúdica que ofereix Argentona.

Totes aquelles entitats d’Argentona que vulguin participar-hi poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del següent formulari: https://argentona.cat/formulari.php?id=51397

Per a més informació podeu trucar al 93 797 49 00 o bé enviar un missatge a la bústia de l’àrea de Participació Ciutadana www.argentona.cat/bustiaparticipacio

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Argentona

Deixa un comentari