Publicat el 21/04/2015

 L´objectiu comú de promocionar la producció tèxtil i de complements de proximitat ha generat la signatura d´un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i la promotora del complex Sorli Emocions, Superficies de Alimentación S.A.
Sota la presidència de l´alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs; el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa; i l´administradora de Superficies de Alimentación, Anna Sorli, es va oficialitzar la col·laboració per a la organització d´aquesta fira-mercat que vol recolzar i donar a conèixer les creacions de dissenyadors i petites marques que segueixen la filosofia de la moda feta a casa, amb circuits productius curts que la fan més sostenible i socialment més responsable.
Precisament, Miquel Àngel Martínez, Xavier Godàs i Anna Sorli van coincidir en la presentació del projecte a destacar la importància de crear sinergies publico-privades que contribueixin a estructurar i enfortir el territori, des dels diferents vessants: social, cultural i econòmic. I una de les línies a treballar és la de sumar esforços en la promoció de la producció local.
És en aquest sentit que Sorli Emocions ha promogut la celebració a les seves instal·lacions de l´Únics Fashion Market, un market que vol donar a conèixer aquells creadors que entenen la moda com a vehicle per explorar la creativitat i doten d´ànima les seves col·leccions a partir del compromís amb uns processos de creació i producció respectuosos i sostenibles que van des de la selecció de les matèries primeres al respecte pels equips humans que intervenen en els processos de creació, producció i distribució.


Dura la roda de premsa també es va explicar que hi haurà uns 40 expositors a l’esdeveniment. Per la seva banda, Anna Sorli va remarcar  el fet que són “una empresa catalana” i que “fa anys que treballen de manera local i invertint en el territori”. En aquesta ocasió, “volent donar resposta als emprenedors del nostre territori”.
D’altra banda, aquesta lína “slow fashion” és justament la que el Consell Comarcal del Maresme promou a través del projecte “Disseny i Moda. Un pas envadant”, que facilita formació a aquells emprenedors que estan construint el seu negoci a partir de la moda de proximitat, ètica, sostenible i responsable.
L´Únics Fashion Market, a més de fer-se al Maresme a principis de maig, té programada una edició a Sant Cugat del 23 al 26 d´abril i a Vic del 5 al 7 de juny. 

Deixa un comentari