Publicat el 08/05/2021

Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de ser un espai de venda i exposició de productes de la terra cultivats al Maresme

L’Ajuntament estrenarà aquest mes de maig un nou esdeveniment comercial: la Fira de Proximitat i Sostenibilitat d’Alella.
Batejada amb el nom de La Maresma, aquesta iniciativa neix amb la voluntat de ser un espai de venda i exposició de productes de la terra cultivats al Maresme, vins, caves i altres productes d’alimentació amb segell comarcal, articles artesanals realitzats a la comarca i productes i campanyes relacionades amb la sostenibilitat i el medi ambient.

La primera edició de la fira es farà el 30 de maig de 10 a 14h a la plaça de Can Lleonart i la rambla d’Àngel Guimerà. La Regidoria de Promoció Econòmica preveu poder realitzar tres edicions cada l’any.

La fira és oberta a la participació de:
Parades locals i/o de la comarca de producte fresc, de temporada, proximitat i km 0 i/o  ecològic.
Parades locals i/o de la comarca d’alimentació elaborada i derivats que treballin amb producte  de proximitat (melmelades, patés, confitures, formatges, embotits, fruita deshidratada, mel, herbes aromàtiques … ).
Parades locals i/o de la comarca de venda de productes elaborats a la comarca.
Comerços d’Alella que treballin amb producte de proximitat.
Empreses i professionals locals i/o de la comarca dedicades a energies renovables i projectes de sostenibilitat o cura del medi ambient
Empreses i professionals locals i/o de la comarca dedicades a facilitar a les persones assistents el coneixement i reflexió sobre el desenvolupament sostenible mitjançant activitats i tallers.

Les sol·licituds per participar en la fira es poden presentar fins al 15 de maig.
Podeu consultar les bases en aquest web:
https://alella.cat/ARXIUS/2021/comerc/Normes_fira_de_proximitat_i_sostenibilitat.pdf

 

Deixa un comentari