Publicat el 26/01/2015

Dimarts 27 de gener, a les 12.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) es presentarà la quarta edició de la Maratest de Badalona 2015, una cursa de trenta quilòmetres que reuneix els conceptes de competició i entrenament, segons les necessitats de cada corredor.
L’acte comptarà amb la participació del regidor d’Educació Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, i dels representants de l’empresa Gaudium Sports, organitzadora de la cursa. En aquesta presentació s’explicaran les novetats de la prova d’aquest any i es mostraran les samarretes oficials de la Maratest 2015.
La Maratest, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, es disputarà just tres setmanes abans de la Marató de Barcelona 2015. La Maratest té un circuit de quinze quilòmetres, molt planer, que transcorre pels principals carrers i avingudes de Badalona i Montgat on, els corredors que tinguin previst afrontar una marató setmanes després, podran fer la “tirada llarga” donant dues voltes. També hi ha l’opció de fer una versió més curta, amb només una volta pel circuit de quinze quilòmetres, adequada per a tots aquells atletes habituals de curses de deu quilòmetres que volen fer un pas més en el seu camí cap a una mitja marató.
http://www.maratest.com/badalona/es/inscripcions/

Deixa un comentari