Publicat el 13/12/2020

L’Ajuntament de Mataró també ha premiat als millores esportistes individuals, als equips i també a d’altres actors del món de l’esport com són directius, àrbitres, empreses col·laboradores, escoles i mitjans de comunicació

La 65a nit de l’Esport ha triat Aina Florenza com a millor esportista 2019, durant la gala que s’ha celebrat en format televisiu gràcies a Mataró Audiovisual, donades les circumstàncies de la Covid-19
Aina Florenza (Mataró, 2002) es va formar al Club Hoquei Mataró i ara juga al Hoquei Club Palau-Solità i Plegamans. En el seu palmarès destaquen ser campiona del món als World Roller Games amb la selecció espanyola; Campiona de l’OK Lliga Femenina amb el seu actual equip i campionat d’Espanya amb la selecció catalana. L’any passat el premi a la millor esportista se’l va endur l’atleta del Futbol Club Barcelona Raquel González Campos (Mataró, 1989).

65a edició de la Nit de l’Esport
La Nit de l’Esport és la cita per excel·lència de l’esport mataroní que se celebra ininterrompudament des de l’any 1955. Enguany s’havia de celebrar, en un primer moment, el divendres 13 de març però l’arribada de la Covid-19 va fer posposar aquest vetllada que reconeix la tasca i els èxits d’esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, escoles, tècnics i àrbitres.
La segona data prevista, el 16 d’octubre, amb una gala organitzada al Teatre Monumental amb totes les mesures de seguretat, distanciament i aforament indicades per les autoritats en aquell moment, també es va haver de posposar per l’arribada de la segona onada de la pandèmia.
I finalment s’ha portat a terme, el dissabte 12 de desembre perquè l’11 es va haver de posposar pel dol decretat a Catalunya per l’incendi de Badalona, en un format de programa televisiu on es combinen els vídeos gravats amb el directe en els estudis de Mataró Audiovisual.

Els periodistes Helena Novellas i Josep M. Spà han estat els conductors d’aquesta vetllada que malgrat tots els entrebancs ha demostrat que l’esport continua essent un pilar fonamental de la ciutat de Mataró.
També s’ha fet una menció especial al sènior femení del CE Futsal Mataró pel seu ascens; a Joaquin Joyas com a l’esportista màster més destacat del 2019; a Anna Maria Claus per la seva tasca directiva;  a Isidre Ferrer perquè als seus 84 anys ha fet més de 100 curses i a l’alpinista Mercè Macià, que l’any 1984 pujava al Lhotse Shar essent la primera dona de l’estat espanyol que assolia aquesta alçada.

El jurat l’han format representants del Consell Municipal d’Esports i periodistes esportius de tots els mitjans de comunicació locals.

 

 

 

Deixa un comentari