Publicat el 11/04/2018

L’advocat de les famílies de les víctimes afirma que hi ha molts indicis que porten a pensar que “només va poder ser ell”

La investigació conclou que el detingut pel doble crim de Susqueda (Selva), Jordi Magentí Gamell, va matar la parella del Maresme al lloc on ell solia anar a pescar (a una zona coneguda com la Rierica) i, després, va traslladar els cossos amb caiac fins al punt del pantà on van aparèixer un mes després.
Els Mossos d’Esquadra creuen que es va intentar desfer dels cadàvers del joves enfonsant-los sota aigua i col·locant-los llast per allunyar sospites, perquè sabia que l’investigarien si els descobrien a la zona on anava pràcticament cada dia.
A través de gravacions d’imatges, declaracions de testimonis que van sentir els trets i de proves sonomètriques, han pogut determinar que el crim va passar entre les 11.21 i les 11.26 del matí del 24 d’agost, el dia que la parella va desaparèixer. La suma de proves situa l’arrestat al lloc on es va cometre el crim en aquella hora concreta. “És veritat que no hi ha prova directa, però tots els indicis apunten que només va poder ser ell”, ha afirmat l’advocat de la família de les víctimes, Carles Monguilod.

ACN Girona
Foto: Pla general de la roda de premsa de l’advocat de l’acusació particular del doble crim de Susqueda, Carles Monguilod, l’11 d’abril del 2018

Deixa un comentari