Publicat el 12/05/2018

La Quinzena Solidària proposa dues setmanes plenes d’activitats per fer reflexionar sobre la igualtat de gènere

Sota el títol “Les dones també movem el món”, Calella inaugura una nova Quinzena Solidaria, dues setmanes dedicades a conscienciar que la solidaritat i la cooperació són necessàries en qualsevol societat.

La Quinzena Solidària va donar el tret de sortida el passat 5 de maig, amb la inauguració de l’exposició ‘Frente al espejo’ a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, comptant amb la participació de la comissària Silvia Llanto, que va explicar el context de l’exposició, i de Núria Viñas, que va explicar el projecte “Dones pel Futur”. L’exposició es podrà visitar fins al 17 de maig.

El 12 de maig, a les 11.30 h, la Biblioteca organitza una hora del conte especial. Sota el títol ‘Kalila i Denma’, dones marroquines de Calella i Pineda de Mar explicaran el conte als més petits. I a la nit, a les 20.30 h, a la Sala Mozart, es representa l’obra ‘No és país para negras’ i col·loqui amb Sílvia Albert Sopale i Mayte Faemboy.

El dimecres dia 16 continuen les activitats amb una sessió de cinefòrum amb el documental ‘Una criada per cadascú’ de Maher Abi Smra i un debat al voltant de la qüestió. Serà a la Sala Mozart a les 20.30 h.

Ràdio Calella també s’ha sumat a la celebració de la Quinzena Solidaria amb una entrevista a Montse Ortiz Moran, llicenciada en ciències polítiques i coordinadora de la Unitat de Sensibilització de la Fundació Vicenç Ferrer, durant el programa La Ciutat, el proper dijous dia 17, a les 10.30 h. Així mateix, aquest dia, a les 18.30 h, al Casal l’Amistat, taula rodona sobre la igualtat de gènere en les diferents cultures amb la participació de Jaume Pera, Exolina Aldana i Yolanda Oquelí.

El Sidral Solidari tancarà els actes de la Quinzena Solidaria 2018. Serà dissabte dia 19 i, repetint la bona acollida de l’any passat, es celebrarà a la plaça de l’Església i tindrà un dinar solidari. Hi haurà també una hora del conte a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre, un vermut, una quina, un espectacle, música en viu i a les 20.00 h, lectura del manifest.

Deixa un comentari