Publicat el 07/11/2016

Dimarts 8 tindrà lloc la presentació de la nova Oficina Mòbil de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Badalona. La seva entrada en servei segueix la línia de treball impulsada pel govern amb l’objectiu de promoure la proximitat estratègica i l’acostament real amb la ciutadania. 

Guàrdia Urbana de Badalona posa en marxa aquesta Oficina Mòbil per tal de facilitar la realització d’alguns tràmits burocràtics i oferir informació a la ciutadania. Es tracta d’una furgoneta equipada que es desplaçarà a diferents punts de cada districte de la ciutat de forma programada i també a aquells espais on es consideri necessària la seva presència per facilitar, en tots els casos, un millor servei al veïnat. Aquest treball de proximitat estratègica reforçarà també la tasca que realitza la Unitat de Guàrdia de Barri present als sis districtes de la ciutat.

La presentació de l’Oficina Mòbil de Proximitat tindrà lloc dimarts 8 de novembre, a les 12.30 hores, a les instal·lacions de la Guàrdia Urbana de Badalona, al Turó d’en Caritg, s/n.L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; i de l’intendent major de la Guàrdia Urbana, Félix Martínez

Deixa un comentari