Publicat el 11/03/2014

La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat una operació amb l’objectiu d’intervenir una important quantitat de gènere falsificat de primeres marques comercials en sis magatzems ubicats al Polígon Industrial Sud. Els agents van intervenir un total de 13.244 elements de bijuteria falsificats de les marques Bvlgari i Tous, 1.021 reproductors de música digital de la marca Apple, a més de 30 tapes posteriors del model de telèfon Iphone.
Els magatzems inspeccionats, tot ells gestionats per persones de nacionalitat xinesa, es troben ubicats als carrers de Teixidores, Guifré, Progrés, Manuel Fernández Márquez i Juli Galve Brusson. En l’operació policial van quedar imputades 5 persones per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual. Es dóna el cas que una de les persones imputades regentava dos dels locals intervinguts.En
concret el material incautat és el següent:
Productes de bijuteria de la marca Bvlgari:
• 468 anells de diferents models – 2.553 polseres de diferents models – 7.482 parells d’arracades de diferents models – 691 collarets de diferents models
Productes de bijuteria de la marca Tous:
• 532 anells de diferents models – 143 polseres de diferents models –
912 parells d’arracades de diferents models – 463 collarets de diferents models
Productes informàtics de la marca Apple:
. 22 MP-3 Nano – 5 MP-4 Clàsic – 30 tapes posteriors d’Iphone
Segons les diferents marques afectades, el valor que els productes haurien tingut al mercat si fossin autèntics arribaria als 19.256.525 euros. Desglossat per marques, els productes de Bvlgari tindrien un valor de 19.029.800 euros; els de Tous, 205.000 euros; i els d’Apple, 21.725 euros.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “aquesta operació demostra que la Guàrdia Urbana treballa de manera constant contra tots aquells que incompleixen la llei i perjudiquen a les empreses que fan les coses ben fetes”.A Badalona seguirem treballant intensament en la lluita contra el frau i la pirateria industrial”, ha afegit.

Deixa un comentari