Publicat el 07/04/2020

La nova eina, que permetrà detectar possibles infraccions del confinament, farà el seu primer vol de control policial demà dimecres, amb sortida des de la seu de la Guàrdia Urbana

Dimecres 8 d’abril, a les 11 hores, la Guàrdia Urbana de Badalona farà el primer vol de control policial amb el dron que a partir d’ara entra en servei per actuar en situacions de crisi i emergència.
Aquesta nova eina policial permet la visualització aèria de tot el municipi, el seguiment dels controls de trànsit i mobilitat i la detecció de possibles infraccions del confinament.
L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, seguirà les evolucions d’aquest primer vol de control policial des de la seu de la Guàrdia Urbana de Badalona (Turó d’en Caritg, sense número), acompanyat pel quart tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Seguretat, Govern i Territori, Rubén Guijarro; i pel superintendent de la Guàrdia Urbana, Conrado Fernández.
A causa de la situació, l’atenció als mitjans estarà condicionada per les mesures sanitàries que s’han establert per fer front al coronavirus.

 

 

 

Deixa un comentari