Publicat el 09/09/2014

La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir aquest diumenge 7 de setembre un individu com a presumpte autor d’un delicte d’ocupació d’un immoble situat al carrer de Pau Piferrer, al barri de la Salut d’aquesta ciutat, després de rebre, el passat diumenge al migdia, una trucada d’un veí que alertava de sorolls a l’interior d’un habitatge que estava abandonat i que tenia la porta tapiada. Així mateix, 2 coordinadors municipals també van alertar de la possible ocupació d’aquest habitatge.
Els agents van comprovar que la porta d’entrada al pis seguia estant tapiada però que hi havia una finestra oberta a una alçada de 4 metres del terra. Mentre s’esperava l’arribada dels bombers, els agents van observar com des de dintre del pis es procedia a tancar aquesta finestra.
Un cop els agents acompanyats dels bombers van poden accedir a l’habitage van detenir a l’individu que es trobava en el seu interior. Es tracta d’un home d’origen dominicà i de 32 anys detingut per un delicte de robatori amb força en domicili.
Els bombers van procedir a l’enderroc parcial de la porta tapiada del pis amb l’objectiu que els agents de la Guàrdia Urbana accedissin al seu interior i comprovessin si s’havien comès desperfectes a l’habitatge.

Deixa un comentari