Publicat el 16/10/2019

 

l’Aula Lírica de Granollers convida a gaudir d’un recital líric de sarsueles en llengua catalana

Aquest diumenge 20 d’octubre, a les 19 h, s’estrena el nou Cicle de Sarsuela amb una gala a càrrec de l’Aula Lírica de Granollers. Un espectacle dirigit per Xavi Dolç i organitzat pel Teatre Auditori de Granollers que tindrà lloc en un espai diferent: el Teatre Auditori Can Palots de Canovelles.

L’Aula Lírica de Granollers convida, amb aquesta Gran Gala Lírica Catalana, a gaudir d’un recital líric de sarsueles compostes en llengua catalana, amb cançons de gran bellesa i qualitat musical i acompanyades de balls tradicionals. L’espectacle comptarà a l’escenari amb el Cor i l’Orquestra de l’Aula Lírica de Granollers i els solistes Mireia Dolç, Josep Lluís Blanch, Xavi Fernàndez, Antonio Casellas i Visi Palacin. El mestre concertador serà Vasil Lambrinov.
Alguns dels molts compositors catalans que ens van deixar el seu llegat en llengua catalana són: Manent, Clavé, Sariols, Teodor, Morera i Cohí, però també músics valencians com Manuel Martínez Valls.

Amb la Gran Gala Lírica Catalana s’engega el nou Cicle de Sarsuela, impulsat pel Teatre Auditori de Granollers en aquesta nova temporada. Un cicle que continuarà a l’abril amb l’espectacle de la companyia, també granollerina, Milnotes i l’obra La del manojo de rosas.

Les entrades per aquests dos espectacles de sarsuela es poden adquirir a través de www.escenagran.cat

Deixa un comentari