Publicat el 05/09/2019

L’obra representada serà ‘Turandot’, de Giacomo Puccini, el dimarts 22 d’octubre a les 20h, en el marc del programa Liceu al Territori

Liceu al Territori forma part del projecte social del Liceu en l’afany del Teatre per popularitzar l’òpera i ajudar al públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre el gènere, tot animant-los a gaudir de la seva màgia d’una forma distesa i atractiva.
Sota el títol La Fundació Iluro va al Liceu. Ens acompanyes? els visitants podran gaudir d’un preu especial del 40% de descompte sobre PVP, amb entrades amb el 100% de visibilitat, i el viatge d’anada i tornada en autocar des de la plaça de les Tereses de Mataró

El dimecres 2 d’octubre a les 19 h, a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro, es realitzarà una sessió explicativa sobre Turandot, a càrrec de l’historiador i divulgador musical Pol Avinyó, per conèixer-la d’una manera planera i menys acadèmica, i gaudir-la sense perdre cap detall.
Tres enigmes desvetllats per un príncep sense nom: l’esperança, la sang i Turandot. Un espectacle visualment fascinant en la seva concepció escenogràfica i amb un vestuari espectacular, en què la llum juga un paper fonamental al servei d’una òpera tardoverista i innovadora en molts aspectes.

Aquesta acció forma part d’lluro Social, el programa d’activitats socials de la Fundació Iluro. Més informació i reserva d’entrades (fins a exhaurir localitats) al telèfon 93 790 84 74 o a liceu@fundacioiluro.cat.

Deixa un comentari