Publicat el 27/12/2016

La Fundació Iluro i Bankia han signat un conveni de col·laboració per recolzar a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin activitats socials a la comarca del Maresme, amb l´objectiu de contribuir al seu treball en l´àmbit de l´acció social, la formació, l´ocupació i el desenvolupament territorial. 

La signatura ha tingut lloc a la seu del banc a Barcelona i han participat, per part de Bankia, el director Territorial de Catalunya, Joaquim Saurina; el director de Responsabilitat Social Corporativa, David Menéndez; i el director de zona de Mataró, Alfredo Lopera; i, per part de la Fundació Iluro, el president, Pere Carles i Subirà, i la directora, Marta Ibarz. 

L´acord contempla la convocatòria ‘Acció social 2017’, fruit de la col·laboració d´aquestes dues entitats i que Bankia recolza amb 30.000 euros.

Les ajudes es destinaran, durant el primer semestre de l´any, a impulsar projectes d´entitats socials orientats als sectors de la població vulnerables i en risc d´exclusió social en el Maresme. Les bases de la convocatòria seran presentades al llarg del proper mes de gener. “Volem seguir involucrats, conjuntament amb la Fundació Iluro, en alguns dels principals projectes en els quals les entitats de Mataró i del Maresme treballen dia a dia per millorar la qualitat de vida de persones i col·lectius que precisen una atenció especial” ha subratllat Saurina.

Deixa un comentari