Publicat el 22/03/2016

La Fundació Iluro ha editat les bases de la 58a convocatòria del Premi Iluro de monografia històrica, que tindrà una dotació de 4.500 euros i la publicació del llibre. S’ofereix al millor treball de recerca històrica sobre Mataró o la comarca del Maresme, tant de caràcter general com particular, referit a un determinat període, àmbit geogràfic o tema (art, arqueologia, economia, folklore, o qualsevol altre). 

Els treballs que vulguin optar al Premi Iluro 2016 es poden presentar fins al 15 de setembre a la Fundació Iluro, La Riera 96, 2n, de Mataró. 

La renovació de la pàgina web del Premi Iluro (www.premiluro.cat) que inclou la digitalització de totes les obres publicades fins al moment, ha facilitat l’accés i la difusió dels premis. 

La voluntat de la Fundació Iluro és arribar a nous públics i assolir nous objectius de promoció i difusió de la història.

La Fundació Iluro, amb el propòsit d’estimular la recerca històrica sobre Mataró i la comarca del Maresme, i de contribuir a la difusió i el coneixement del seu passat, convoca la 58a edició del Premi Iluro de monografia històrica (creu de Sant Jordi). Es poden consultar les bases a: www.premiluro.cat

 

Deixa un comentari