Publicat el 12/03/2015

Aquesta eina també ajudarà a distingir un ‘fals centre de rescat’ d’un de legal; determinar quines activitats perjudiquen a un elefant i quines no. Saber quins llocs visitar, respectuosos amb els animals. Si ets un turista implicat en el benestar animal, o un professional del sector compromès, i et preocupa el que vens o recomanes; FAADA et fa un regal: el Mapamundi Interactiu del Turisme Responsable amb els Animals.
La fundació posa al servei de tots els viatgers, tota la informació per conèixer els animals de manera responsable en els diferents països del món i presenta alternatives ètiques per a turistes i professionals.
El mapa està disponible al web
www.turismo-responsable.com
Clicant a cada país es podran trobar un llistat dels centres de rescat o projectes de voluntariat que realment treballen per la conservació i cura dels animals. També si pot trobar un llistat d’ONG’s locals de protecció dels animals, a les que els turistes poden contactar en cas de voler fer algun donatiu, una denuncia o trobar un animal que necessita ajuda.
La Fundació convida a tots els viatgers i professionals del sector a informar-se abans de viatjar, per evitar fomentar activitats que són perjudicials per la fauna i que també ho poden ser per a les persones.

Deixa un comentari