Publicat el 30/07/2014

La tempesta caiguda el dimarts a la tarda va provocar importants destrosses a Teià. Aquesta va provocar diverses esllavissades, així com l´aixecament del paviment, al llarg d´uns 12 metres, a banda i banda del Passeig de la Riera, a l´alçada del passeig de Can Feu i del carrer d´Àngel Guimerà.
Per altra banda, la forta pedregada va provocar també la caiguda d´un arbre de dimensions considerables que va tallar durant una bona estona la carretera nova de Teià, on fins i tot van haver de venir els bombers de la Generalitat de Catalunya, assistits per la Policia Local.
Gràcies a l´eficient tasca de la Policia Local, del personal de la Brigada, i d´altres tècnics de l´Ajuntament, que es van anar apropant a la zona, així com de la col·laboració ciutadana, bàsica sobretot en els primers minuts de l´incident, varen fer possible que en dues hores es tingués la situació controlada, a
mb una primera actuació d´urgència, procedint a la col·locació de tanques de seguretat, cons i llums nocturnes per tal de garantir la seguretat de vehicles i vianants. I amb una segona actuació, dimecres a primera hora, quan varen començar els treballs d´arranjament de tota la zona afectada, que s´espera deixar enllestits en 24 hores.
L’ajuntament agraeix la rapidesa i diligència que s´ha mostrat en tot moment per part del personal de l´Ajuntament, així com dels veïns de la zona, que han col·laborat des dels primers minuts per evitar que hi hagués qualsevol incident.

Deixa un comentari