Publicat el 02/02/2016

Diverses empreses del Maresme relacionades amb el sector tèxtil participaran a la segona edició de la fira europea de producció tèxtil BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing), que tindrà lloc a Igualada els dies 24 i 25 de febrer.

Les empreses Sourtex i Bonclasfil de Cabrera de Mar, Docor i Waipai de Mataró, i Inergias de Vilassar de Mar tindran estan propi a la fira, al costat d’una setantena d’expositors més provinents d’arreu del país, especialment de comarques amb forta tradició tèxtil com l’Anoia, el Bages, l’Osona i el Vallès Occidental.

Quan ja s’està a punt de cobrir totes les places disponibles per a expositors, els organitzadors han valorat positivament l’interès que ha despertat la fira entre les empreses del Maresme i esperen que encara se n’hi sumi alguna més durant els propers dies. L’any passat ja van ser presents a BSTIM l’empresa Anizzia i el Tecnocampus de Mataró.

Gràcies a l´èxit rotund de la primera edició, que va reunir més de 60 expositors i 1.400 visitants i va portar marques punteres a fabricar a Catalunya, els organitzadors de BSTIM volen fer el salt a nivell europeu i atreure la presència de compradors de marques internacionals per que coneguin de primera mà el potencial de producció tèxtil que té el país i apostin per fabricar aquí part de la producció que actualment produeixen al continent asiàtic.

BSTIM, fira de referència a Europa

La fira tèxtil BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing) està organitzada per Fira d´Igualada i l´agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l´Ajuntament d´Igualada. La segona edició tindrà lloc els dies 24 i 25 de febrer de 2016, i vol convertir-se en la fira europea de referència en la producció de fabricació tèxtil de proximitat.

Deixa un comentari