Publicat el 29/04/2021

En paral·lel, els bars i restaurants que ho desitgin podran participar en la 1a Mostra Gastronòmica

La pandèmia va obligar a cancel·lar l’any passat la tradicional Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou. Enguany s’organitzen dues alternatives que permetran impulsar el comerç i la restauració, seguint alhora totes les mesures preventives davant la COVID-19.

Fira Comercial de Festa Major
D’una banda, ja s’està organitzant la Fira Comercial de Festa Major, que tindrà lloc el 27 de juny a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil, durant tot el dia.
La principal diferència amb les fires organitzades fins al 2019 és que deixarà de ser gastronòmica per centrar-se en el comerç. Hi podran participar un màxim de 35 expositors locals.
Comptarà amb actuacions musicals, també per al públic infantil, i acollirà per primer cop el concurs dels premis Vinari dels vermuts catalans.
La plaça Nova de les Dones del Tèxtil és l’espai escollit per celebrar-hi la Fira Comercial, per la seva ubicació cèntrica i perquè és un espai idoni per aplicar les mesures preventives davant la COVID-19.
L’Ajuntament del Masnou organitza la Fira Comercial de Festa Major amb el suport de la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou.

Mostra Gastronòmica
En paral·lel, enguany se celebrarà la 1a Mostra Gastronòmica del Masnou entre el 25 de juny i el 4 de juliol, també dins del marc de la Festa Major.
Els restauradors del municipi que ho desitgin podran participar-hi oferint menús i plats especials als seus establiments.
És a dir, el públic podrà gaudir de la mostra de forma descentralitzada, als bars i restaurants que s’hi adhereixin, els quals participaran en un sorteig.

El Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella és l’entitat que coordina aquesta iniciativa. L’Ajuntament té la intenció que la Mostra Gastronòmica es consolidi els propers anys com un acte més de la Festa Major del Masnou.

Foto: Any 2019, darrera Fira Comercial i Gastronòmica anterior a la pandèmia, al port del Masnou
 

 

 

Deixa un comentari