Publicat el 13/12/2020

Degut a les restriccions sanitàries, els ajuntaments organitzadors han optat per fer la final íntegrament online

Activat el compte enrere per a conèixer qui s’emportarà els premis del Maresmusic d’enguany: la final del Concurs de Música Jove del Maresme tindrà lloc el proper 19 de desembre, a les 19:30h, en un format íntegrament online.

Els ajuntaments organitzadors (Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar) han optat per retransmetre-la a través del seu compte oficial d’Instagram, @maresmusicmaresme, degut a les restriccions sanitàries vigents per la pandèmia del coronavirus.

Al mateix compte i el mateix dissabte 19, el públic podrà votar al seu grup o artista preferit de 10 a 19h perquè s’alci amb el premi popular.

Les propostes que han arribat a la final d’aquest any són:

ANNA MURILLO (Vilassar de Mar), CHERRY SAINT (El Masnou), DURANGO (Montgat), FUSION INBASSION (Premià de Mar) i SINERGIA (Vilassar de Mar).
Els vídeos de les cançons amb les quals opten als diferents premis que es repartiran es poden veure al web del Maresmusic: http://maresmusic.cat/concurs-2020/

Els premis:
Premi Actuació Professional remunerada al LINE-UP del Festival de gran format a Catalunya (2020-21) – Deliberació per part del Jurat especialitzat.
Premi de 500€ en material musical – S’escollirà per votació popular
Premi actuació a La Garrinada d’hivern 2021 – Deliberació per l’organització del Festival
Premi actuació al cicle “Disconcert” organitzat per l’associació Entramat i Cases de la Música – Opten al premi tots els participants del Maresmusic, no només els finalistes.
Premi local – Actuació remunerada a les festes majors o cicles musicals de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar – Va dirigit únicament als grups amb components residents a alguna de les poblacions organitzadores.

Podeu escoltar totes les propostes que hem rebut a l’edició d’enguany al web del Maresmusic (http://maresmusic.cat/concurs-2020/).

 

Deixa un comentari