Publicat el 28/07/2021

La celebració, adaptada a l’actual situació sanitària, aplega més d’una vintena d’activitats lúdiques, culturals o esportives

Tot i que la cinquena onada de la pandèmia ha provocat que es replantegessin o adaptessin algunes de les activitats previstes, la programació feta pública aquesta setmana de la Festa Major de Sant Feliu permetrà tornar a gaudir de propostes presencials.
Entre aquestes destaquen els diferents concerts que conformen l’Emplaça’t Festival, la programació musical complementària a la festa que portarà al nostre municipi noms tan reconeguts com Els Pets, Zoo, Suu o Doctor Prats, entre altres.
En tot cas el programa inclou més d’una vintena d’activitats entre les quals trobem espectacles familiars, comèdia o cultura popular.
Pel que fa a les activitats prèvies aquesta setmana ja podem gaudir de l’exposició a Can Benet amb cartells i programes històrics de les Festes Majors de Sant Feliu i Santa Elena d’Agell; de la projecció dijous a l’institut escola Pla de l’Avellà de la pel·lícula “El jardín secreto” i divendres amb un espectacle de màgia i amb l’inici de l’Emplaça’t Festival amb les actuacions a Can Carles de Pachawa Sound, The Tyets i ZOO.

Davant la situació epidemiològica que estem vivint, s’ha de garantir que l’organització dels actes sigui segura en tot moment. Per això, cal controlar els aforaments amb la reserva prèvia de plaça. Trobareu tota la informació necessària per a la vostra reserva d’entrada al web: www.gaudeixcabrera.cat

Programa de la Festa Major 2021 

 

Deixa un comentari