Publicat el 22/08/2018

Per segon any consecutiu la festa comença amb la pre-dormida que tindrà lloc el 24 d’agost a les 7 de la tarda.   En aquesta edició tindrà un paper especial la Dormida, que enguany celebra el 25è aniversari

Sota el lema “Desfés-te de festa”, la Festa Major de Caldes s’apropa així que convida tothom, grans i petits, vilatans i visitants, a implicar-se en primera persona amb totes les activitats que formen part de la programació.
Per segon any consecutiu la festa comença amb la pre-dormida que tindrà lloc el divendres 24 d’agost a les 7 de la tarda. Des de la plaça de la Vila fins la platja dels 3 Micos, esteu convidats al Correquin- tos, una espècie de cercavila pels bars del poble. A la platja ens esperarà un sopar i DJ.

La festa continuarà el dissabte 25 d’agost amb la ja tradicional Dormida, que aquest any, amb motiu del seu 25è aniversari comptarà amb sopreses molt especials. També, el 25 d’agost tindrà lloc el campionat infantil de Petanca.

El cap de setmana de l’1 i 2 de setembre, assistirem al campio- nat de volei platja Svatour 2018 i al Primer Torneig d’Handbol Base de Festa Major. També tindrà lloc la gimcana solidària de la Creu Roja, el Torneig de Petanca Sènior i la segona Cursa de Cambrers d’Estrac. La nit del 2 al parc de Joan Maragall, hi haurà la tradicional cantada d’Havaneres + Rom Cremat amb els Pescadors de l’Escala. El dijous 6 de setembre tindrà lloc a l’exterior de la Biblioteca Can Milans, la Nit de Poesia i música a la fresca, “Dues veus, un únic somni”, amb Iñaki C. Nazabal i Ian Sala.

Els actes centrals s’iniciaran el 7 de setembre a la tarda amb el cerca-brindis amenitzat per ZeBRASS-Marching Band que finalitzarà a la Plaça de la Vila on tindrà lloc el pregó. A les 21h celebrarem el tradicional sopar popular que repeteix ubicació a la riera, i a partir de les 24h ball i festa amb la Loca Histeria, i DJ.

La commemoració de la Mare de Déu del Remei se celebrarà el matí del dissabte 8 de setembre. I tot seguit, matí refrescant! A l’esplanada de Can Muntanyà se celebrarà l’escumada i la xeringada, i al carrer Santema tothom podrà pujar al tobogan d’aigua infinit.
En paral·lel, a l’Eurostage, els amants dels es- ports podran assistir al Curs d’Aikido, Memorial Manel Barnés, organitzat per Aikido-Estrac.

A la tarda, els grans protagonistes seran els gegants de Caldes d’Estrac i les colles convidades de Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Iluro-Mataró, Premia de Mar, Pont de Vilomara i Cabrera que ens delectaran amb un cercavila i la ballada que tindrà lloc a la Plaça de la Vila.
Al vespre, dues alternatives: d’una banda, les barrakaldes, organitzades pel Consell de Joves, amb una barrasana i una nit de concerts i DJ al Parc Joan Maragall.
D’altra banda, a l’esplanada de Can Muntanyà, el Concert de Festa Major i el Ball de Gala amb l’Orquestra Internacional Selvatana, a les 20h, i a les 24h respectivament.

El diumenge 9 de setembre les activitats es concentraran a la tarda i al vespre, a les 18h amb l’espectacle de circ “Xarivari Blues” que tindrà lloc a l’Esplanada de Can Muntanyà. A partir de les 21h, començaran els preparatius per al correfoc.
En primer lloc la concentració de tambors, i a partir de les 22h s’iniciarà l’espectacle pirotècnic i el correfoc amb les colles Canet de Mar, Diables d’Horta, Diables de Tordera, Colla de diables la Diàbolica de Gràcia i Diables d’Estrac que culminarà amb una cremada a l’Ajuntament i finalitzarà amb la tradicional ruixada.

A continuació, a les 00:30h, nit de fogalls amb Balahits + DJ Ricky Vives.

Els actes oficials de l’11 de setembre i el vermut popular posaran el punt i final un cop més a la nostra Festa Major on animem un cop més a tothom a participar i fer-se seves cadascuna de les activitats proposades. Trobareu tots els detalls de cada acte a la programació.

Programa: http://www.caldetes.cat/ARXIUS/2018/Cultura/Festa_Major/Programa_Festa_Major_2018__baixa_.pdf

 

Deixa un comentari