Publicat el 07/08/2015

El proper dimecres, 12 d´agost, al parc del Germans Gabrielistes tindrà lloc la festa de colors Holi, un esdeveniment que se celebra a l’Índia des de fa segles per donar la benvinguda al bon temps i a la temporada de collita, i que s’ha convertit arreu del món en una cita molt atraient i divertida pel jovent.
Bàsicament, la proposta consisteix en compartir amb els amics balls, cançons, riures, sorpreses i, sobretot, bon ambient mentre el parc s´omple de música, amb DJ´s de casa, i gent. La pols de colors, o “gulaal”, està elaborada amb components i colorants naturals i sol ser rosa, vermella, blava, verda i groga.
Per estar llestos per aquesta gran festa gratuïta que arrencarà a les 5 de la tarda i s´allargarà fins a les 10 de la nit, només es necessiten les ganes de gaudir i portar roba que es pugui embrutar. Joves, us la deixareu perdre???
La Feeling Holi Fest està impulsada per la Regidoria de Joventut, mitjançant l´Espai Jove “El Cau” i forma part del programa d´actes de la Festa Major d´Estiu 2015.
Més informació:
http://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2015/JOVENTUT/DOCUMENTS/Feeling_Holi.pdf

Deixa un comentari