Publicat el 03/02/2016

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de Llavaneres organitzarà la Festa del Pèsol 2016 del 15 al 17 d´abril. Ho ha anunciat la regidora Teresa Vidal després de la reunió de treball que s´ha fet a la sala de plens de l´Ajuntament. 

La reunió s´adreçava a productors i restauradors locals. Vidal ha explicat que es mantindrà el sopar i la degustació, però també ha manifestat que la festa tindrà força novetats aquest any, i ha assegurat que treballaran per aconseguir la màxima implicació del comerç local.

El recinte firal, que tradicionalment ha estat el parc de Ca l´Alfaro, està pendent de decidir. Properament, s´anunciarà tant l´espai com la resta d´activitats i propostes que a partir d´ara
s´han de començar a concretar.

La Regidoria fa una crida entre els restauradors locals perquè, si ho volen, presentin propostes per a la recepta de la Festa del Pèsol 2016, que tradicionalment s´edita des de l´Ajuntament.

Durant tot el mes d´abril, a més, se servirà la Mostra Gastronòmica del Pèsols en els establiments que s´hi vulguin afegir. Menús especials amb el pèsol com a protagonista.

Deixa un comentari