Publicat el 13/04/2022

La Festa de l’arròs s’ha convertit en una cita festiva i punt de trobada d’entitats i col·lectius locals estretament lligada al Primer de maig

 

 

 

És una de les activitats participatives més arrelada de la població que, actualment a la Plaça de la Sardana, aplega a més de 650 persones amb l’excusa d’elaborar i menjar un bon plat d’arròs.

Enguany la festa arriba a la seva 30a edició. Una festa que va començar a les feixes del Xifré l’any 1990 amb la voluntat de celebrar de forma col·lectiva la diada del Primer de maig.
En aquestes tres dècades l’organització i format de la festa ha sofert molts canvis, possiblement el més important va ser el seu trasllat a la plaça de la Sardana, al capdamunt del parc de Lurdes, per poder donar cabuda i més comoditat a tots els comensals. Les darreres edicions l’espai ja estava arribant al seu màxim de capacitat.

Després de dos anys sense celebrar-se, per motiu de la pandèmia, el diumenge 1 de maig, torna a convocar-se una nova Festa de l’arròs.
Enguany, per celebrar la data i el retorn s’ha preparat alguna sorpresa per part de la Regidoria de Festes que porta l’organització. Una nova ocasió de compartir experiències i de sentir-se part de la comunitat.

Si voleu participar-hi heu d’omplir aquest formulari

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari