Publicat el 06/08/2018

L’ampliació de capital permetrà garantir la viabilitat de l’equip a la màxima competició estatal

El Club Joventut de Badalona ja pot dir que té garantida la seva existència i viabilitat, després d’un any complex a nivell esportiu i financer en el que la liquidació del club era una realitat cada vegada més palpable. La família de la farmacèutica Grífols, a través de la societat Scranton Enterprises, s’ha compromès a fer-se amb el gruix de les noves accions que resultin de l’ampliació de capital de 3,7 MEUR que es preveu aprovar al setembre en una junta d’accionistes extraordinària.
Amb aquesta entrada de capital, la família Grífols prendrà el control del club, ja que es farà amb una participació de 75%, i l’equip tindrà garantida la seva viabilitat a l’ACB.
A la justa d’accionistes que hi ha prevista pel 13 de setembre, s’aprovarà una ampliació de capital de 3.685.500 euros, mitjançant l’emissió de 61.425 noves accions a 60 euros cadascuna. Prèviament, els socis hauran d’acceptar una reducció de capital de poc més de 2.000 euros a través de la rebaixa del valor actual de les accions, que passaran de 60,1 a 60 euros.
La junta també preveu que en la mateixa sessió es puguin nomenar nous consellers i designar nous membre del consell d’administració del club. En aquest punt està previst que algun membre de la família Grífols pugui entrar al consell d’administració del club, com a nou soci majoritari de l’entitat.

L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, ja ha estat informat de l’acord pels responsables del club i celebra que gràcies a la iniciativa privada es pugui salvar la Penya: “Badalona no deixa de ser el bressol del bàsquet i, per tant, si tenim una ajuda encara que sigui d’iniciativa privada s’ha de valorar positivament perquè la Penya pugui tirar endavant”.

ACN Badalona

Deixa un comentari