Publicat el 10/10/2016

El diputat d’Infraestructures viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, va lliurar el passat dijous 8 d’octubre a l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo, el Pla d’accessibilitat a la via pública i als transports del municipi. El document és una eina útil per prendre futures decisions d’aspectes relacionats amb la mobilitat a la població.

Aquest pla d’accessibilitat analitza la via pública i els elements de transport públic d’Argentona per identificar les seves mancances o deficiències des del punt de vista d’accessibilitat i proposa i valora les intervencions més adequades per a esmenar-les. A més, posa una especial atenció a l’accessibilitat de persones amb discapacitats motrius i sensorials, i també a d’altres col·lectius sense discapacitats però que també necessiten un bon tractament a nivell d’accessibilitat de la via per a la seva vida quotidiana, com ara les persones que empenyen cotxets de nadons o carrets de la compra.

El diputat va aprofitar la seva visita al municipi per acostar-se a la rotonda que es troba a la intersecció de les carreteres C-1415c i BV-5106, finançada per la Diputació de Barcelona i que ha tingut un cost de prop de 800 mil euros. Acompanyat per l´alcalde d´Argentona i pel regidor de Mobilitat, Pere Móra, es van donar detalls d´aquesta obra a la qual encara li manca millores en enllumenat i jardineria principalment.

També es van repassar d´altres projectes i estudis que l´Ajuntament d´Argentona ha sol·licitat a la Diputació per abordar millores, especialment pel que fa a passos de vianants i per a bicicletes, a diversos punts del municipi.

Deixa un comentari