Publicat el 16/04/2021

Els actes tindran lloc el mateix divendres 23 d’abril garantint totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries

Després que l’any passat la pandèmia obligués a viure Sant Jordi des de casa, aquest any Cabrils tornarà a celebrar la diada de la rosa i el llibre amb diferents activitats culturals presencials.
Els actes, que tindran lloc el mateix divendres 23 d’abril, s’han organitzat complint totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries.
Les activitats començaran a les 5 de la tarda als Horts de Santa Creu amb un taller de Sant Jordi per fer roses i punts de llibre.
A 2/4 de 7 de la tarda, la companyia Rovell d’Ou representarà la tradicional llegenda de Sant Jordi tot creant una obra de teatre interactiva i participativa. Per assistir-hi cal reservar entrada a cabrils.cat/entrades.

A les 8 del vespre, el Centre Cívic La Fàbrica acollirà l’espectacle “Hi ets o no hi ets, Foix?”, a càrrec d’estudiants de l’Institut del Teatre que, amb imatges poètiques i visuals i l’ús de l’espai sonor i la música com a base per evocar un viatge desenfadat i senzill a través de l’obra de Foix.
L’acte és gratuït, però cal reservar entrada a cabrils.cat/entrades.

A més, durant tota la tarda, els Horts de Santa Creu s’ompliran de parades de roses i llibres. D’acord amb les indicacions dictades pel Procicat, només es permetrà la col·locació de parades de venda de roses i llibres a floristeries i establiments que tinguin autoritzada la venda de llibres.

Per altra banda, la biblioteca convida als més petits a gaudir d’una sessió de l’hora del conte virtual amb “Princeses, dracs, cargols i altres animalons” a càrrec de la Cia. Patawa.
Els usuaris podran accedir-hi a partir de les 10 del matí a través del canal d’IGTV d’Instagram i YouTube de la biblioteca.

 

Deixa un comentari