Publicat el 13/10/2021

La festa d’aquest any ha volgut tenir un reconeixement especial per a tot el cos per la seva feina durant la pandèmia de la Covid-19

L’auditori de Can Saleta ha acollit la celebració de la Diada de la Policia Local de Calella, que ha servit per posar en valor la feina feta del col·lectiu i la de tots aquells que hi col·laboren.  El cos va treballar incansablement durant l’estat d’alarma per fer complir unes normes que perseguien donar tranquil·litat i seguretat a totes les calellenques i calellencs.
Els agents van gestionar amb una gran professionalitat les situacions més complicades i no van defugir el risc que suposava la seva exposició a la malaltia durant els moments més delicats de la pandèmia.
Durant l’acte s’han lliurat els reconeixements i les distincions a aquells que han destacat pel seu treball.

L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha presidit l’esdeveniment. També han participat en l’acte la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local, Begoña Curto, i el tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament, Josep Torres. L’inspector en cap de la Policia Local, David Otal, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte.

L’esdeveniment ha tingut moments emotius. Reconeixements a policies a punt de jubilar-se, distincions a agents que han realitzat actes de servei destacats… També s’ha donat un distintiu a aquelles persones, empreses i entitats que han donat suport a la policia per poder fer la seva tasca, ciutadans que han actuat per ajudat en alguna detenció, membres d’altres cossos que han actuat de paisà i han contribuït a l’hora de fer actuacions, etc

L’Alcaldessa Candini ha estat l’encarregada de realitzar la cloenda en un discurs d’agraïment: “Vull agrair la professionalitat de tot el cos, en uns moments extremadament difícils. Heu estat a l’alçada que requeria la circumstància. També hem d’agrair el bon veïnatge dels conciutadans, que en una situació complicada, ha aportat el seu esforç per intentar que hi hagués la màxima cohesió i bon esperit de convivència a la nostra ciutat. I per últim, vull agrair a tots els cossos de seguretat que es van coordinar d’una manera molt eficient per abordar la problemàtica sorgida amb La Bruna”.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari