Publicat el 22/02/2021

Ens els darrers mesos, la deixalleria mancomunada del Camí del Mig, prestadora de servei als municipis de Cabrils, Cabrera de Mar i Vilassar de Mar, ha registrat un augment considerable de persones usuàries en les seves instal·lacions

Atesa la situació sanitària actual i amb l’objectiu de vetllar per la seguretat ciutadana, recordem que els tres municipis disposen d’un servei de deixalleria mòbil i fem una crida als veïns i veïnes perquè facin un major ús d’aquest servei.
Recordem també que els ajuntaments ofereixen aquest servei per tal de facilitar la recollida selectiva dels residus domèstics que no poden ser gestionats a la recollida convencional i estalviar a la ciutadania el desplaçament a la deixalleria fixa.

Segons les dades anuals, les hores de major afluència de la deixalleria del Camí del Mig són: d’11 a 12:45h i de 16:15 a 18:45h.
En el darrer any, el servei ha comptabilitzat una mitjana de 570 visites mensuals.
Per aquest motiu, demanem la màxima cura i fer un ús responsable de les instal·lacions per tal d’evitar aglomeracions i, alhora, que es respectin les mesures d’higiene i seguretat.

Així mateix, recordem que l’ús del servei de deixalleria mòbil també comporta una bonificació sobre la taxa de residus domèstics i que, per utilitzar la instal·lació, és necessari portar la targeta de la deixalleria.

Des de l’Ajuntament, volem agrair la sensibilització i conscienciació de la majoria de la població en el respecte al medi ambient i en la necessitat de reciclar. A continuació, recordem els horaris del servei al municipi:

Deixalleria mòbil Vilassar de Mar:

  • Dijous: avinguda Eduard Ferrés/Sant Jeroni (matins) i avinguda Montevideo/Mestral (tardes)
  • Divendres: carrer Sant Artur/carrer Santa Maria (matins) i pont Ronda Vilassar (costat Xinesca) (tardes).

Horari d’hivern: matins de 9 a 13:30h i tardes de 16 a 18h.
Horari d’estiu: matins de 10 a 13:30h i tardes de 17 a 20h.

Deixalleria fixa del Camí del Mig: C/ Camí del Mig (Pol. Ind. Els Garrofers) Cabrils
De dilluns a dissabte: De 10 a 13h i de 15 a 20h.
Diumenge: De 10 a 14h.

 

 

Deixa un comentari