Publicat el 12/03/2015

Les Jornades se celebren del 23 al 27 de març i tenen per objectiu facilitar l´intercanvi de coneixements entre experts i emprenedors i altres persones que estan pensant posar en marxa un negoci o canviar d´activitat
Els ajuntaments del Masnou i Teià se sumen enguany a l’organització de les Jornades d’Emprenedoria que promou des de fa dos anys l’Ajuntament d’Alella amb el nom d’Alella Emprèn.
Enguany les Jornades canvien de nom: es diran “Enlaira’t”, es faran del 23 al 27 de març i tindran com a escenari diferents equipaments dels tres municipis.
La iniciativa, gestionada per l’empresa Laboratori 8-85, manté els objectius que van impulsar la seva creació l’any 2013: donar assessorament, afavorir el coneixement mutu i facilitar eines per dur a terme una idea de negoci. Les jornades inclouen conferències amb reconeguts professionals de diferents àmbits, workshops i taules rodones amb emprenedors que han fet del seu somni una realitat.
Les Jornades estan dedicades a la creativitat, des de diferents àmbits i perspectives, i compten amb la col·laboració de més d’una trentena de ponents. Enguany participen entre d’altres, Albert Castellón, conseller de Moritz; Jesús Oliver, de Wow Time Media; Mando Luissi Depaoli, de Incúbame; Marta Martí, Emprendesarios; Jordi Bacaria, de Franquícies.cat; Mery Viñas, de Beecome.
La sessió inaugural serà el dilluns 23 de març a les 11.30h a Can Lleonart. Seguidament, Marc Bonavia, president de l’AIJEC, i Albert C. Mikkelsen, cofundador i CEO de WEJ, donaran el tret de sortida a les Jornades amb conversa “Innovar en un mercat per explorar”.
Les conferències, sessions de treball i taules rodones es desenvoluparan a Can Lleonart, Can Manyé, Garden Arenas i Alella Vinícola d’Alella; la Casa del Marquès, Biblioteca Joan Coromines, Club Nàutic del Masnou; i la Biblioteca de Can Llaurador i el restaurant Nou Antiguó de Teià.
Les Jornades finalitzen el divendres 27 de març a les 19h amb “El plaer dels sentits”, un tast de vins i harmonies amb la sommelier Rosa Vila i l’actor Mark Ullod, que es farà en la Casa del Marquès del Masnou.
Totes les sessions són gratuïtes i obertes a tothom. Podeu consultar el programa i fer les inscripcions a través del web
www.enlairat.cat

Deixa un comentari