Publicat el 30/09/2015

150.000€ és la quantitat econòmica que l’Ajuntament ha destinat pels llibres de text dels alumnes dels centres d’ensenyament públic que hi ha al municipi, l’Escola Marià Manent, l’Escola Santa Anna i l’Institut Valerià Pujol i Bosch.
El Banc de Llibres es va crear l’any passat, fruit d’una feina transversal entre les regidories d’Hisenda, Ensenyament, Ocupació/Promoció Econòmica, Serveis Socials i tota la comunitat educativa, amb una aportació de 250.000€ i l’objectiu de reciclar els llibres vigents i adquirir-ne els necessaris.
L’alcalde, Josep Triadó, recorda que “la consolidació del Banc de llibres només és possible amb la bona situació econòmica de l’Ajuntament”, i afegeix, “gràcies a la gestió rigorosa que ens ha permès cobrir totes les necessitats socials triplicant els ajuts a famílies els darrers 4 anys, invertir en plans municipals d’ocupació i abaixar impostos i taxes, també els dos últims cursos les famílies de Premià de Dalt han pogut estalviar-se el cost del retorn a l’escola’”. Des de l´Ajuntament es vol agrair la tasca de les AMPA, famílies i equips directius dels tres centres educatius ja que tots ells han estat fonamentals per a tirar endavant i després consolidar el Banc de Llibres a Premià de Dalt.
Concretament, l’estalvi és d´uns 380€ per cada alumne d’institut, i d’uns 200€ per cada alumne de primària.
Les matriculacions d´alumnes a Premià de Dalt segueixen la tendència de Catalunya, amb un augment d´inscripcions, especialment a l´ESO i FP. A Catalunya enguany s´ha batut el rècord i hi ha 1,6M d´alumnes matriculats.

Deixa un comentari