Publicat el 14/09/2018

El 10 i 11 de novembre aquest producte típic centrarà la XX edició de la Fira de Tardor de Llavaneres i donarà el tret de sortida a la Mostra Gastronòmica que es farà fins a finals de mes

La XX edició de la Fira de Tardor posarà en valor un dels productes gastronòmics emblemàtics de la vila, la coca de Llavaneres. Aquestes postres, elaborades amb pasta de full, ametlles, pinyons, vainilla i llimona, són un producte reconegut en el marc de la cuina catalana, i la fira vol que la de Llavaneres esdevingui el cap i casal de la pastisseria a Catalunya. Així, el 10 i 11 de novembre la dolçor protagonitzarà un certamen que no oblidarà altres productes més de temporada com els bolets.

L’Ajuntament ha obert un formulari perquè totes les empreses interessades puguin exposar els seus productes o realitzar activitats en el marc de la fira. Es preveu que hi hagi parades de venda de productes, de degustacions, tallers de cuina, xerrades i presentacions de productes… La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, Teresa Vidal, ha explicat que tot plegat es fa amb l’objectiu «que aquesta festa esdevingui un referent del món de la pastisseria i, molt especialment, de la coca i totes les seves varietats».

A més, a partir del 10 i fins el 30 de novembre, els restaurants de la vila oferiran els menús de tardor en el marc de la Mostra Gastronòmica, amb productes de temporada que inclouen pomes farcides a l’estil de Llavaneres, formes diferents de cuinar bolets i la coca de Llavaneres entre d’altres postres.

Deixa un comentari