Publicat el 05/02/2014

Durant el mes de febrer, i per catorzè any consecutiu, Badalona es converteix en màgica, ja que acull a mags de prestigi dins del panorama internacional del moment en la celebració del Festival Internacional de Màgia-XIV Memorial Li-Chang.
El Festival, organitzat per l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona i dirigit per Enric Magoo, presenta un panorama divers de
màgia internacional amb mags vinguts de la Xina, de França i de Xile, i amb una representació dels millors mags nacionals.
El xilè Juan Esteban Varela presentarà el 15 de febrer, al Teatre Principal, un espectacle,
únic al món, que es desenvolupa en la foscor.
La Gala Internacional de Màgia, els dies 21, 22 i 23 de febrer, comptarà amb l’actuació de mags de la Xina, de França i de Xile
La màgia, però, no només omplirà els teatres de la ciutat, el Zorrilla, el Principal i el Blas Infante, sinó que també es faran tot tipus d’activitats a altres indrets com són biblioteques, centres culturals, entitats i llibreries.
Aquest any la màgia també arribarà a llocs com l’Hospital Germans Trias i Pujol o als comerços de la ciutat.
El Festival Internacional de Màgia-XIV Memorial Li-Chang és el més antic de Catalunya, atrau públic de fora i dintre de la ciutat i la seva programació esgota, any rere any, les localitats. Aquesta cita està especialment consolidada com un dels moments culturals més importants de Badalona i compta amb la implicació de diversos sectors de la ciutadania.
La celebració del Festival és també la manera en què l’Ajuntament de Badalona ret homenatge al badaloní Joan Forns i Jordana, el Mag “Li-Chang” (1916-1998), en reconeixement a la seva trajectòria artística com il·lusionista de fama i prestigi.


Gala solidària
Aquest any, per tercera vegada, es comptarà també amb un projecte solidari, ja que els mags joves són els primers a ser solidaris i organitzaran la Gala Solidària de Màgia Jove al Teatre Blas Infante, per recaptar fons per al projecte Àfrica Màgica. L’objectiu és organitzar una expedició de mags als camps de refugiats del continent africà.


informació:
Zorrilla, Centre d’Arts Escèniques – c. Sant Miquel, 54 – Badalona
Tel. 93 384 40 22 –
Info@zorrila.cat
www.zorrilla.catwww.badalona.cat

Deixa un comentari