Publicat el 13/09/2016

Segons informa l’Ajuntament d’Argentona, la finca el Bell Recó, escenari habitual de casaments i altres celebracions, s´ha transformat en un plató per tal de gravar els interiors de la pel·lícula.
La directora Isabel Coixet ha escollit aquest emplaçament per filmar-hi algunes escenes de la seva nova pel·lícula, ‘The Bookshop’, basada en la novel·la homònima de Penèlope Fitzgerald i ambientada en el poble anglès de Hardborough. que narra la història de Florence Green, una dona decidida a dur a terme el somni que ella i el seu marit desaparegut van concebre quan es van conèixer: obrir una llibreria.
Allò que comença sent la consecució d´aquest somni topa amb la implacable oposició de la gent del poble, entre la qual es troba la controladora i venjativa Violet Gamart, una degana social de la localitat que se sentirà gelosament ofesa pels canvis que el projecte de Florence representa.

El repartiment del film, encapçalat per l´actriu anglesa Emily Mortimer, compta també amb la nord-americana Patricia Clarkson, Bill Nighy i els actors espanyols Jorge Suquet, Gary Piquer i Charlotte Vega. En els tres propers mesos Coixet continuarà filmant entre Badalona i Barcelona

Deixa un comentari