Publicat el 13/09/2021

Carola Ortiz homenatja les dones poetes fent el tret de sortida a la programació de tardor de les Músiques Tranquil·les

La Temporada Músiques Tranquil·les reprèn les cites un dijous al mes després de l’aturada d’estiu amb la proposta de Carola Ortiz. Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Un dijous al mes descobreix grans músics mentre sopes les tapes del bar d’El Casal al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!

La primera de les cinc propostes programades per aquest segon semestre de 2021 serà aquest dijous 16 de setembre amb la cantant, compositora, productora i clarinetista Carola Ortiz. L’artista, ens presentarà Pecata Beata (Segell Microscopi, 2021), el seu tercer àlbum i darrer treball.
En aquest nou treball, l’egarenca, ha musicat poemes d’escriptores catalanes per celebrar, a través dels seus versos, l’univers femení de la seva terra. Es tracta d’un disc que abraça temes com la sensualitat i la força d’atracció de la dona, la mitologia femenina mediterrània, de bruixes i sirenes, i al mateix temps, a través de la metàfora de l’art, l’obra vol servir de guariment del passat obscur viscut per les seves ancestres, i afronta temes com ara l’exili, la por a l’abús, la solitud i la desesperació. Herències rebudes per la dona d’avui.

La propera cita de la temporada serà el dijous 7 d’octubre amb el ‘grup Akeré’, un recorregut propi pels camins del flamenc, la riquesa rítmica afrocubana i el jazz. És el resultat artístic de la “trobada entre músics” en el cor de Barcelona. Els seus components ofereixen un espectacle en directe ple de complicitat i diàleg de fusió entre arrels musicals diferents. Presenten el seu primer treball, de nom homònim.

Els vermuts musicals segueixen movent-se pels barris de Mataró!
Així mateix, la programació dels vermuts musicals segueix el seu recorregut per diferents espais dels barris de la ciutat de Mataró amb la col·laboració de les Associacions de Veïns.
La propera trobada serà aquest diumenge 19 de setembre a l’escola Germanes Bertomeu amb el grup mataroní ‘Symbios’, un projecte musical que reinterpreta els èxits d’avui i de  sempre amb un estil proper i festiu. Una proposta amb covers des dels  anys 80 i fins a l’actualitat, passant pel rock i R&B internacional, pop  espanyol i èxits de la música en català, tot per gaudir d’una vetllada de  música en directe interpretada amb delicadesa i estil propi.
L’acte, serà organitzat conjuntament amb l’Associació de Veïns del barri de Rocafonda.

Informació Concerts al Teatre l’Aliança:
Horaris: 20h obrim portes. 21h inici concert
Adreça: Teatre l’Aliança: carrer Bonaire, 25
Preu concerts Músiques Traquil.les:

  • Preu entrada taquilla: 15€
  • Preus públic general (anticipada)::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
  • Preus comunitat (anticipada)::: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

Registra’t a la comunitat: https://musiquestranquilles.com/registrat/  
La programació i la compra d’entrades la trobareu al web Músiques Tranquil.les – musiquestranquilles.com. També podeu comprar les entrades al l’Oficina de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9) – Facebook, instagram i spotify: @musiquestranquilles

Informació VERMUTS MUSICALS:

VERMUT MUSICAL | SYMBIOS
Dia: Diumenge 19 de setembre
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12.00h
Preu: Gratuït
Espai: Pati Germanes Bertomeu
Organitzen: Casa de la Música de Mataró i AAVV Rocafonda.
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/11832/casa-de-la-musica-mataro/web 

Symbios és un projecte musical que reinterpreta els èxits d’avui i de  sempre amb un estil proper i festiu. Una proposta amb covers des dels  anys 80 i fins a l’actualitat, passant pel rock i R&B internacional, pop  español i èxits de la música en català, tot per gaudir d’una vetllada de  música en directe interpretada amb delicadesa i estil propi.
Formació: Laia Puy-Veu , Daniel Ocón- Teclats , Aleix Burgués-Percussions

 VERMUT MUSICAL | PINK LEMON VALLEY
Dia: Dissabte 25 de setembre
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12h
Preu: Gratuït
Espai: Pati del Cafè Nou
Organitzen: Casa de la Música de Mataró i Panòptic.
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/id/11833/casa-de-la-musica-mataro/web

Pink Lemon Valley es un grup mataroní emergent de música indie amb traces pop, rock i funk. Amb dos temes propis i un repertori de versions variat, tenen ganes d’innovar i mostrar al món el seu projecte.

Redacció
Imatge i Font: Casa de la Música de Mataró

 

 

Deixa un comentari