Publicat el 28/04/2015

La cantautora Edurne Vega, veïna de Llavaneres i nascuda a Sant Vicenç de  Montalt, ha estat una de les 18 seleccionades del concurs Sona 9.
Després de dos mesos de convocatòria, més d´un centenar de grups i solistes d´arreu dels Països Catalans s´han presentat a la quinzena edició del Concurs de Maquetes Sona 9, la plataforma més important de la música emergent en català, organitzada per Enderrock, Catalunya Ràdio, iCat.cat i Televisió de Catalunya, la col·laboració de Canet Rock, el suport de la Generalitat de Catalunya, la Fundació SGAE i AIE i el patrocini d´Estrella Damm.


Vota perquè l´Edurne toqui al Canet Rock 2015!
Aquest any i com a gran novetat al Sona 9, el festival Canet Rock coorganitza el Premi per Votació Popular, el guanyador del qual actuarà al festival maresmenc el 4 de juliol de 2015. Podeu votar Edurne Vega en aquest enllaç:
http://www.enderrock.cat/sona9/enquestes/9


Els quatre artistes que hagin obtingut més suport actuaran a la primera final en directe a l´Antiga Fàbrica Damm el dijous 14 de maig, on el públic assistent podrà decidir amb el seu sufragi la banda emergent que actuarà al festival Canet Rock 2015. El premi per votació popular també inclou 1.000 euros en material musical i una actuació promocional al Centre Cultural Blanquerna de Madrid amb totes les despeses pagades.
Actuació a l´Auditori de l´Espai Jove La Fontana de BarcelonaEls 18 grups seleccionats pel jurat faran una actuació de 20 minuts davant el públic i un jurat especialitzat els dies 11 i 25 de juny i 2 de juliol a l´Auditori de l´Espai Jove La Fontana de la Vila de Gràcia. A cadascun d´aquests concerts el vot del públic assistent triarà un grup, que passarà directament a les semifinals, mentre que el jurat escollirà els 6 grups restants. D´aquesta manera sortiran els 9 grups semifinalistes del Sona 9 2015, que presentaran les seves cançons al Mercat de Música Viva de Vic, el BAM de Barcelona i l´Acústica de Figueres.

Deixa un comentari