Publicat el 04/06/2015

La Campanya d’identificació i esterilització d’animals de companyia que FAADA va posar en marxa el passat 3 de març s’ha tancat el 31 de maig amb més de 9.100 inscrits i un total de 7.639 esterilitzacions i 4.603 identificacions a tot Catalunya. Això suposa més de 12.200 actuacions veterinàries en 3 mesos.
La campanya s’ha pogut fer gràcies  a la col·laboració dels 220 centres veterinaris de les quatre províncies que han participat, i que han fet una gran tasca amb absoluta professionalitat i sense disminuir la qualitat de les seves actuacions, reduint el seu marge de beneficis per contribuir en aquesta causa solidaria.
La responsable de la campanya per part de FAADA, Alba Jornet, explica: “Estem molt satisfets pel nombre d’animals esterilitzats i identificats. Entenem que la població està cada cop més conscienciada i sensibilitzada vers la tinença responsable d’animals de companyia i els beneficis de tenir el seu animal identificat i esterilitzat i per tant, aprofiten la nostra campanya per poder fer-ho a preus promocionals. Entenem que moltes famílies amb animals de companyia estan passant per situacions complicades i amb la campanya ajudem a que tinguin els seus animals en millors condicions i frenem el problema de la sobre població que està afectant directament a tants animals i indirectament a les protectores i centres d’acollida”. 
Sóc Responsable s’emmarca dins de la labor de FAADA de conscienciar la ciutadania i posar les eines necessàries per reduir el nombre d’abandonaments d’animals de companyia que l’any passat va ascendir a  més 35.000. La web
www.socresponsable.org a partir d’ara oferirà informació sobre diferents campanyes d’esterilització i identificació que es realitzin arreu d’Espanya.

Deixa un comentari