Publicat el 25/05/2020

Durant aquesta primera fase reobertura s’establirà un horari especial i per fer préstecs caldrà sol·licitar cita prèvia a través d’un formulari o bé  per telèfon

Con es farà?
En cas que només vulgueu retornar documents, disposareu d’un espai a l’entrada de la Biblioteca per realitzar-ho durant l’horari d’obertura.
Si el que voleu és fer préstec, caldrà sol·licitar cita prèvia mitjançant formulari o trucant al 937971215. S’haurà d’indicar quins documents es volen, amb algunes propostes alternatives, per si algun està en circulació o en quarantena.
Formulari Cita Prèvia: http://argentona.cat/formulari.php?id=46126

Què es farà amb els llibres retornats?
Per tal de garantir la seguretat, els documents retornats pels usuaris i els que siguin consultats, es posaran en quarantena durant un període mínim de 14 dies. Superat aquest termini, el document tornarà a estar disponible per a ser prestat.

Horari especial
Durant aquesta fase retorn i restabliment progressiu dels serveis, hi haurà un horari especial d’atenció, amb una franja exclusiva per usuaris majors de 65 anys:
De dilluns a divendres
Matins:
De 10 a 11:00h Majors de 65 anys
D’ 11:00 – 13:00 h
Tardes:
De 15:30 a 19:00 h

Accés restringit als espais de la Biblioteca?
En aquesta primera fase tan sols es podrà accedir al taulell de la biblioteca de forma gradual, de manera individual i amb un acompanyant com a màxim, les persones que en necessitin.
Els usuaris no tindran accés a la col·lecció bibliogràfica, però el personal del servei oferiran totes les facilitats per endur-se tots els document que es necessitin.

 

 

 

Deixa un comentari