Publicat el 05/04/2023

Jocs de taula: a vegades es guanya, sempre s’aprèn! La Biblioteca P. Gual i Pujadas incorpora a la seva col·lecció, a partir de l’11 d’abril, una selecció de jocs de taula educatius infantils

 

 

Els jocs de taula són un recurs cultural de primer ordre, que cada cop pren més pes dins les biblioteques, que com espais d’interacció social i comunitària, són magnífics espais de joc.

Jugar ajuda a interpretar el món, a prendre decisions, a despertar un esperit de superació, a ser tolerants amb les altres persones, fan pensar, fan aprendre dels nostres errors, ajuden a gestionar les emocions, a compartir experiències amb els altres, a treballar en equip, afavoreixen el respecte mutu, a treballar la comprensió lectora, i sobretot, el joc és diversió i entreteniment.

Sigui per l’entreteniment i la socialització o perquè són una eina d’aprenentatge per als més petits, la Biblioteca P. Gual i Pujadas incorpora a la seva col·lecció, a partir de l’11 d’abril de 2023, una selecció de jocs de taula educatius que trobareu exposats a la Sala Infantil.

Podreu sol·licitar al personal de la Biblioteca un joc de taula i podreu jugar tanta estona com vulgueu a l’interior de l’equipament. Els jocs de taula que trobareu a la Biblioteca pretenen desenvolupar l’enginy, fomentar l’aprenentatge i ampliar coneixements, i descobrir noves maneres de passar-s’ho bé amb els amics o la família. Us hi esperem!

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Canet de Mar

 

 

Deixa un comentari