Publicat el 08/04/2018

Un cop més els centres d’estudis del municipi estan convidats a una narració de la llegenda de Sant Jordi.

Els llibres són protagonistes de la diada de Sant Jordi i, com no pot ser d’una altra manera, la Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar tindrà una especial presència en aquesta celebració amb tot un programa d’activitats. Aquest proper 12 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc la primera de les propostes amb la conferència i col·loqui ‘Sobreviure Pedrolo’, que servirà per tractar sobre les principals obres de l’escriptor Manuel de Pedrolo en el centenari del seu naixement.  La trobada comptarà amb Sebastià Bennasar, periodista, escriptor i traductor, i del també periodista i escriptor, Albert Calls.

Per la seva banda, els infants tindran un paper protagonista amb el taller creatiu ‘Sant Jordi a dojo! Dracs, roses i punts de llibre’ que el 17 d’abril se celebrarà a partir de les 18 h; amb l’hora del conte amb música en directe a càrrec de Rondallaire del 18 d’abril a les 18 h i amb la narració de la llegenda a càrrec de mOn Mas que s’oferirà el 18 i 19 d’abril al matí als alumnes de l’Escola Bressol Marinada, a l’escola Pla de l’Avellà i al Col·legi Parroquial Sant Feliu.

La programació de la diada es completa amb la presentació del llibre ‘L’amor i la lectura. Una faula de Sant Jordi’, de Sílvia Tarragó, amb la participació de l’autora i de la prescriptora literària, Sílvia Cantos, el 19 d’abril a partir de les 19.30 h.

D’altra banda, des del dia 12 al 24 d’abril les persones que visitin la biblioteca podran veure l’exposició ‘Arran del Camí Ral: de Barcelona a Arenys de Mar (1880 – 1920)’ i durant tot el mes una mostra bibliogràfica sobre la llegenda de Sant Jordi.

Deixa un comentari