Publicat el 03/02/2021

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia organitza aquest mes de febrer la quarta edició del cicle de novel·la negra Crims.DOAlella

Del 4 al 25 de febrer s’han programat diferents propostes recomanades per a persones afeccionades a l’intriga i el misteri, a més del concurs Negres i encreuats.
El recorregut per la novel·la negra comença el 4 de febrer a les 20 h amb una sessió especial del club de lectura dedicada a En diuen fletxa, de Joan Carles Ventura, amb la presència de l’autor.
El 12 de febrer  a les 18 h, l’escriptora alellenca Emma Riverola presentarà el seu llibre Sal’.
El 19 a les 18 h,  es farà la presentació del llibre ‘La cervesa’, de Patricia Highsmith amb la participació de les escriptores Raquel Gámez Serrano, Susana Hernández, Anna Maria Villalonga i Sebastià Bennasar.
El dimarts 23 de febrer, a les 18h  l’hora del conte, Carles Alcoy parlarà amb Schinichi Kudo, el detectiu Conan.
Fins al 25 de febrer es convida als usuari i usuàries de la Biblioteca a participar en el 4t concurs Negres i encreuats, en el qual podrà demostrar els seus coneixements i prendre part en el sorteig d’un lot de llibres i productes ben negres que es farà el 26 de febrer a les 12h.

Les activitats es faran en format virtual o bé presencialment a la Sala Carquefou de l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, segons els requeriments del moment.

Cal inscripció prèvia a tots els actes a: b.alella.fg@diba.cat o bé 93 555 90 55 i se us confirmarà l’assistència i el format de les activitats.

Més informació: www.alella.cat/crimsdoalella
Biblioteca Ferrer i Guàrdia, l’Hort de la Rectoria s/n

 

 

Deixa un comentari