Publicat el 13/10/2016

La Biblioteca de can Llaurador ha encetat aquest mes d’octubre un projecte de col·laboració amb els negocis i establiments comercials de la població per publicitar la seva activitat. Es tracta de donar a conèixer el teixit econòmic i empresarial del poble i apropar-lo als 2.906 usuaris amb carnet d’aquest equipament cultural i a la resta de teianencs que el visiten, que sovint viuen en barris allunyats del centre de Teià i que el 2015 en va ser 28.717.

La iniciativa duu per títol La Biblioteca, aparador del comerç de Teià i compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica, que col·labora en la selecció de l’establiment i en l’organització del calendari. Tal com recorda la seva directora, Ivana Ares, “la Biblioteca està oberta 11 mesos a l’any i poden participar en aquest projecte 11 establiments. L’elecció és important que coincideixi amb el calendari estacional o festiu de Teià. Així a l’estiu es poden oferir els casals, establiments de venda de gelats o relacionats amb l’excursionisme”, per exemple.

Espai expositiu
En concret, la Biblioteca ofereix un aparador situat al vestíbul d’entrada on els comerços de Teià poden mostrar els seus productes i serveis durant un mes sencer. A canvi, el comerç es compromet a realitzar dintre d’aquest període alguna activitat gratuïta per als usuaris de la Biblioteca. Per al comerç es tracta d’una acció de publicitat sense cap cost que pot acabar revertint en un augment de clients.

A l’octubre, Satvas
L’experiència s’ha encetat aquest octubre amb l’espai Satvas com a establiment convidat. Al llarg del mes, les seves responsables, Remei Sendrós i Alba Carnicero, oferiran tres activitats gratuïtes a la Biblioteca: dues per a adults i una per a infants.
El dijous, dia 13, a les 18h, va tenir lloc lloc una sessió teòrico-pràctica sobre els Efectes de la respiració i els beneficis de respirar bé.
El darrer dijous del mes, dia 27, també a les 18h, es farà una altra sessió amb el mateix format sobre Què es el txikung i en què ens pot beneficiar.

Deixa un comentari