Publicat el 12/02/2019

La temàtica ha de fer al·lusió al desè aniversari i s’hi poden presentar fins a tres creacions per persona

Enguany, la Biblioteca de can Llaurador fa 10 anys i per celebrar-ho organitza un concurs de punts de llibre. Els treballs han de ser inèdits i originals, i han de ser fets en un paper o cartolina de 8 x 29 centímetres. La temàtica ha de fer al·lusió al desè aniversari i s’hi poden presentar fins a tres creacions per persona. Quedaran exclosos del concurs els punts de llibre que no compleixin aquest format.

S’han establert quatre categories, segons l’edat de cada participant:
de 2 a 5 anys (categoria A),
de 6 a 11 (categoria B),
de 12 a 18 (categoria C) i
una altra per als majors de 19 (categoria D).

El termini de lliurament començarà el pròxim 18 de febrer i finalitzarà el 16 de març. Totes les obres hauran de portar escrit al darrere el títol, un pseudònim, l’edat i la categoria; acompanyades d’un sobre tancat amb les mateixes dades per fora i amb una targeta, a dins, amb el nom, cognoms, data de naixement, adreça, telèfon i correu electrònic de l’autor.

Veredicte i exposició
Els guanyadors de cada categoria rebran com a premi un diploma i un lot de llibres. El jurat farà públic el nom dels guanyadors el mateix dia de l’entrega de premis, que tindrà lloc el 26 d’abril a les 18 h, durant la revetlla de Sant Jordi, a la Biblioteca de can Llaurador.

Tots els punts presentats s’imprimiran i seran utilitzats per al servei de préstec de la Biblioteca fins que s’acabin les existències. A més, es realitzarà una exposició amb tots els originals.

Deixa un comentari