Publicat el 01/06/2016

L’escenari únic del Decumanus i les Termes Romanes del Museu de Badalona acollirà els propers dies 4 i 5 de juny la Badalona Home Design (BHD), la fira de decoració, interiorisme, disseny i exteriorisme organitzada per professionals de la ciutat que passa a celebrar-se de forma bianual. 

La inauguració de la Mostra Història i Disseny de Badalona Home Design tindrà lloc el divendres 3 de juny, a les 20 hores. 
Els visitants que vagin al Museu podran gaudir d´un avançament de la BHD que es prepara per l´any vinent, el 2017, que serà la tercera edició de la fira.

El 4 i 5 de juny, un avançament de la BHD‘17
El caràcter bianual de la fira fa que la propera edició sigui la de 2017. Tanmateix, tot i que aquest any no es prepara una edició completa, aquest cap de setmana dels dies 4 i el 5 de juny el Museu de Badalona acollirà un tast de la BHD’17. L´escenari únic que representa la Decumanus i les Termes Romanes seran l’escenari de les últimes tendències en disseny, decoració, interiorisme i paisatgisme on el passat es trobarà amb el futur. Una iniciativa que comptarà amb el suport del Museu de Badalona i l’Ajuntament de Badalona. 

Referent del món de l’interiorisme
La Badalona Home Design va néixer el 2014 amb l’objectiu d’apropar la feina dels professionals del món de la decoració i l’interiorisme locals a la ciutadania i ha comptat sempre amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. En la primera edició es va restaurar la Casa Clara del parc de Ca l’Arnús, un espai on es van dur a terme tallers de decoració, de moda, de feng shui i de restauració, entre d’altres moltes activitats i iniciatives.

L’èxit de la fira va portar els organitzadors a restaurar la seu de Correus de la plaça de l’Assemblea de Catalunya per a la BHD 2015. En aquesta segona edició el nombre de participants i de propostes lúdiques i culturals va créixer notablement. En ambdues edicions es va editar una revista i una bossa exclusiva que recopilen l’essència i marquen la particularitat de cada esdeveniment.
Amb només dues edicions, la Badalona Home Design ja s’ha consolidat com a referent dins el món del disseny i l’interiorisme, sumant més de 30.000 visitants en les dues edicions.

BHD assoleix com a objectiu acollir més participants i més empreses de l’àmbit de la decoració, l’arquitectura, l’interiorisme i paissatgisme, amb l’ambició que sigui un esdeveniment que vagi mes enllà de l’àmbit municipal.

Deixa un comentari