Publicat el 06/05/2016

Aquest proper dissabte 7 de maig se celebrarà la quarta edició de la Badalona Shopping Night, una iniciativa comercial promoguda per les associacions de comerciants BadaCentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona. La Badalona Shopping Night se celebrarà a partir de les 20.30 hores i fins a mitjanit amb l’objectiu de dinamitzar el sector comercial de la ciutat.

En el marc de les Festes de Maig de Badalona 2016, la nova edició de la Badalona Shopping Night compta amb més de 150 botigues, bars, restaurants i establiments del centre de la ciutat que obriran fins a mitjanit amb una àmplia oferta de promocions, descomptes, oci, actuacions en viu, degustacions, desfilades, , sortejos, etc.

El segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha afirmat que “el govern aposta fermament per potenciar el comerç de proximitat”. “Amb aquesta nit de botigues obertes mostrem a tot Catalunya el nostre centre comercial per excel·lència. Poques ciutats del nostre entorn poden presumir d’aquest grau d’excel·lència. Nosaltres podem oferir proximitat, qualitat i tradició en un entorn exclusiu per a vianants, amable i a tocar de mar”, ha afegit.

L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 20.30 hores, a la plaça de la Vila, amb la Flashmob 2016, un ball multitudinari creat per la coreògrafa Maribel del Pino. Al final de l’espectacle intervindran els grups de competició i de “Bichiswaag”, finalistes del programa televisiu “Got Talent” 2016. Cal destacar que hi haurà un assaig de la Flashmob el mateix dissabte, a les 10 hores, a l’Escola Jungfrau (carrer Vila Vall Llebrera, s/n). 

A les 12 de la nit arribarà el moment dels sortejos i lliurament de premis. Després es lliuraran els premis als establiments comercials guanyadors del concurs d’aparadors

Tall de trànsit al carrer Francesc Layret 

– La celebració de la quarta edició de la Badalona Shopping Night farà que el carrer de Francesc Layret quedi tallat al trànsit de vehicles aquest proper dissabte entre les 19 hores i les 1.30 hores, entre l’avinguda de Martí Pujol i els carrers Temple/Sant Francesc d’Asís. 

– Els autobusos i vehicles privats s’hauran de desviar a l’alçada de l’avinguda de Martí Pujol i seguir un itinerari alternatiu pel lateral de l’autopista i per l’avinguda del President Lluís Companys, per incorporar-se novament a Francesc Layret. Al llarg d’aquest itinerari se situaran parades d’autobusos alternatives. 

– Els aparcaments situats al tram de Francesc Layret que quedarà tallat al trànsit no es podran utilitzar a partir de les 18 hores. Per aquesta raó, s’ofereix als seus usuaris la possibilitat de fer servir l’aparcament municipal de Pompeu Fabra amb un tiquet gratuït de 24 hores. Prèviament, hauran d’acreditar-se com a usuaris d’aquests aparcaments afectats. Aquest tiquet es podrà recollir a l’aparcament de Pompeu Fabra que gestiona l’empresa municipal Engestur. 

– El carrer de Jaume Borràs serà de doble sentit per donar sortida i entrada a l’aparcament i veïns d’aquest carrer per Via Augusta. 

Deixa un comentari