La 45a Festa de la Verema d’Alella mostra la seva imatge | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/07/2019

Ja ha sortit al carrer la imatge de la 45a Festa de la Verema d’Alella, que enguany es farà del 4 al 14 de setembre. El passat 27 de juny es va instal·lar a l’Empedrat del Marxant el mural amb la imatge gràfica de la festa d’enguany

La imatge és obra de l’equip de disseny Pràctica. La seva proposta ha estat la guanyadora del concurs convocat per l’Ajuntament amb el suport de l’ADG-FAD, Associació de directors d’art i dissenyadors gràfics, al ser la més valorada pel jurat format per personal de l’Ajuntament, professionals del disseny i la guanyadora de l’edició anterior.

El jurat va valorar l’ús arriscat d’un disseny de tendència, rupturista i modern, adient per a una celebració efímera. Una imatge de gran potència visual i iconogràfica. També es va tenir en compte el fet de ser la proposta amb millor capacitat d’adaptació a les aplicacions requerides sense posar en risc la solució visual.

Enguany es van presentar al concurs de mèrits, remunerat i obert, un total de 26 d’estudis de disseny dels quals 3 (Pràctica, Artofmany i Requena Office) van ser escollits finalistes per a presentar una proposta gràfica remunerada.

Deixa un comentari