Publicat el 01/08/2021

Es farà del 23 al 26 de setembre al Passeig Manuel Puigvert i hi tindran un paper destacat els monogràfics sobre Europa i la mediterrània, Amèrica (Xile, l’Havana i Veracruz), Àsia i Catalunya i el seu entorn

La Fira de Calella i l’Alt Maresme se celebrarà del 23 al 26 de setembre al Passeig Manuel Puigvert. El recinte serà el mateix de sempre però amb accessos més espaiats i seguint totes les mesures que marquin en aquells moments les autoritats sanitàries i el Procicat.
La inauguració oficial tindrà lloc el dijous 23 a les 17 h. La Fira restarà oberta cada dia, d’11 h a 14:30 h i de 17 h a 22 h.

Enguany, la Fira és un recordatori i un passeig per totes les ciutats, països i indrets que han sigut protagonistes durant els 40 anys de vida del certamen. I tot sota l’eslògan, “40 anys al món” que vol simbolitzar el bocí de Calella que tots els indrets que han estat convidats a la Fira porten dins.

Com que al llarg dels anys han passat per Calella moltes regions, s’han englobat activitats, tallers i actuacions en quatre temàtiques principals:
Europa i la mediterrània, el dijous 23;
Amèrica (Xile, l’Havana i Veracruz), el divendres 24;
Àsia, el dissabte 25; i
Catalunya i el seu entorn, l’últim dia, el diumenge 26.

Aquesta 40a edició, però, presenta una sèrie de novetats per millorar l’experiència de tots els visitants.
En primer lloc, la Fira agafa un caire de transformació digital oferint entrades a la venda de pagament en línia, informació i inscripcions a tallers amb codis QR, reduint el paper i també disminuint el risc de qualsevol contagi.
En segon lloc, el recinte disposarà d’un segon espai amb un escenari més perit a la zona del monogràfic per oferir així activitats de format més reduït; la zona del vermut, d’altra banda, també s’ampliarà i es delimitarà la zona de teules, per poder menjar i beure amb seguretat i sense aglomeracions.
Per comptar amb més espai i poder caminar lliurement, es reduiran els estands, de 120 a 90.

La graella i la programació de La Fira es presentarà al setembre. Els expositors que vulguin participar-hi encara poden presentar la sol·licitud fins el 6 d’agots. Podeu consultar tota la informació actualitzada al web www.firadecalella.cat.

Redacció

Imatge i Font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari