Publicat el 18/04/2016

Gairebé 8.000 persones han visitat la 3a Fira Immobiliària de Badalona, que s’ha fet aquest cap de setmana a la Rambla. A més, des de divendres a la tarda fins diumenge a la nit s’han realitzat a la fira un total de 1.300 contactes comercials. Aquestes xifres mostren que s’ha consolidat el nivell de visitants assolit en les dues edicions anteriors de la fira i que s’ha apreciat una millora en les perspectives de venda d’una part d’aquests contactes. Aquest any aquest tipus de contactes de molta qualitat han superat la xifra de 500 com a resultat d’una certa recuperació del mercat immobiliari.

De cara a l’edició de 2017 es canviarà la seva denominació de forma que passarà a ser la Fira de l’Habitatge amb l’objectiu d’incloure tant el sector immobiliari com la promoció de les noves tipologies de construcció, fórmules de propietat alternatives i eficiència energètica. 

Per a l’any que ve s’espera un increment del nombre d’expositors, especialment dels promotors de l’àrea del Canal del Port. D’altra banda, els bons resultats de les promocions més petites amb oferta en diferents barris de la ciutat fa que també se sigui optimista en aquest segment. En aquest sentit, gairebé tots els expositors de la 3a edició han manifestat la seva voluntat de tornar el proper any.

Per a la propera edició de la fira s’ha iniciat una diversificació temàtica en l’àmbit de l’estalvi energètic a l’habitatge i la certificació energètica dels edificis juntament amb les noves tecnologies relacionades amb l’habitatge i les cooperatives lligades a la seva construcció i ús.

La 3a Fira Immobiliària de Badalona ha estat organitzada per l’Ajuntament de Badalona a través de la societat Reactivació Badalona, i ha comptat amb la col·laboració de la Federació Empresarial de Badalona, l’Institut Català de l’Energia i el portal immobiliari Idealista. L’alcaldessa Dolors Sabater va inaugurar la fira acompanyada de la Junta Directiva de la Federació Empresarial de Badalona.

Deixa un comentari