Publicat el 06/05/2015

En el marc de les Festes de Maig de Badalona 2015, el proper dissabte 9 de maig se celebrarà la tercera edició de la Badalona Shopping Night, una iniciativa comercial promoguda per l’Associació de comerç BadaCentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i Badalona Comunicació.
La Badalona Shopping Night se celebrarà a partir de les 20.30 hores i fins a mitjanit amb l’objectiu de dinamitzar el sector comercial de la ciutat.
La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, i el president de l’Associació de comerç BadaCentre, Cinto Gubern, han estat els encarregats de presentar els detalls de la nova edició d’aquesta festa del comerç local badaloní en què participen botigues, bars i restaurants amb una oferta comercial molt variada que inclou promocions, descomptes i que també ofereix un ampli ventall d’activitats lúdiques al carrer amb actuacions, desfilades, degustacions, sortejos, etc.
L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 20.30 hores, a la plaça de la Vila, amb la Flashmob 2015, un ball multitudinari dirigit per la coreògrafa Maribel del Pino i amb la participació de les escoles de dansa de Badalona i el club Fit Kid de la ciutat.
Hi haurà un assaig de la Flashmob el mateix dissabte, a les 10 hores, a l’Escola Jungfrau (carrer Vila Vall Llebrera, s/n).
Després de la inauguració, els establiments de carrer de Mar, Canonge Baranera, Pietat, Lleó, Francesc Layret i el Mercat Maignon continuaran oberts fins a la mitjanit per oferir els seus productes i un important conjunt d’activitats a l’interior i també a l’exterior dels locals participants.
A les 23.30 hores, a la plaça de la Vila, hi haurà una desfilada de moda i a les 12 de la nit arribarà el moment dels sortejos i lliurament de premis.
Cal destacar també que coincidint amb la celebració de la Badalona Shopping Night i de la Jornada de Portes Obertes a la Casa de la Vila de dissabte, el Museu de Badalona obrirà les portes de l’espai de les Termes-Decumanus fins a la 1 de la matinada. Les persones que visitin la Casa de la Vila dissabte rebran un tiquet que els permetrà entrar al Museu durant tot el dissabte i el diumenge al matí per un preu reduït d´1 €.
Aquesta edició també tindrà un caràcter solidari ja que es donarà suport a la campanya impulsada per l’Obra Social “la Caixa” de recollida de llet en favor del Banc d’Aliments.
El carrer de Francesc Layret quedarà tallat al trànsit de vehicles entre l’avinguda de Martí Pujol i els carrers de la Mercè/Eduard Flò a partir de les 19 hores.
Per a més informació:
http://issuu.com/totbadalona/docs/shopping_night

Deixa un comentari